Norsk
Gamereactor
nyheter
V-Rally 4

WRC-skaperne lager V-Rally 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"Hva i alle dager er V-Rally 4? Hva betyr firetallet på slutten?" Det er nok noen av dere som spør om dette, for det har faktisk gått nesten seksten år siden V-Rally 3 kom ut. Nå er det uansett tid for å bringe tilbake serien, og jobben har gått til et av de mest rutinerte bilspillstudioene.

Det er nemlig BigBen Interactive og Kylotonn som kan fortelle at de samarbeider om å lage V-Rally 4 til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. WRC-utviklerne vil nå prøve å blande rally med andre ekstremmotorsporter. Utgangspunktet er ganske bra, for flere av utviklerne i studioet jobbet med de forrige spillene i serien. Nå har de bare bestemt seg for å ta det hele til et nytt nivå med over 50 modifiserbare rally- og ekstremmotorsport-kjøretøy i flere moduser som tar oss til steder som Afrika, Japan, Sequoia National Park. Her vil vi få delta i grener som vanlig rally under ulike forhold, Extreme-Khana (drifting), V-Rally Cross, Buggy-kjøring, og Hillclimb med biler.

Alt dette kan vi nyte i en karriere-modus og online, så det skal bli interessant å se om Kylotonn virkelig kan gjennopplive serien igjen. Svaret får vi først i september, for foreløpig må vi nøye oss med denne informasjonen og traileren under.

HQ
V-Rally 4

Relaterte tekster

V-Rally 4 får lanseringstrailer

V-Rally 4 får lanseringstrailer

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

V-Rally har endelig fått en ny tittel i rekkene etter å ha tatt en noe utstrakt lur på 16 år. Utvikler Kylotonn og utgiver Bigben Interactive har sluppet det fjerde...

WRC-skaperne lager V-Rally 4

WRC-skaperne lager V-Rally 4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

"Hva i alle dager er V-Rally 4? Hva betyr firetallet på slutten?" Det er nok noen av dere som spør om dette, for det har faktisk gått nesten seksten år siden V-Rally 3...Loading next content