Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WrestleQuest

WrestleQuest slippes i mai på konsoller og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

WrestleQuest er et unikt brytespill ved at det ikke på noen måte prøver å simulere showene, men snarer tilbyr en brytespillopplevelse som overgår virkeligheten. Og for å gjøre det enda bedre, fokuserer det på klassisk fribryting og er bygget med nydelige piksler.

Her får vi utforske verdener basert på kjente brytere som André the Giant, Jake "The Snake" Roberts og "Macho Man" Randy Savage (over 30 proffbrytere inkludert) som også er en del av det turbaserte eventyret.

Takket være en ny trailer vet vi nå at det lanseres i mai neste år på PC, PlayStation, Switch og Xbox, men vi har ikke fått noen nøyaktig dato ennå. Sjekk ut videoen og noen skjermbilder nedenfor.

HQ
WrestleQuest
WrestleQuestWrestleQuest
WrestleQuestWrestleQuest
WrestleQuestWrestleQuest

Relaterte tekster

0
WrestleQuestScore

WrestleQuest

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Conny har gått i ringen for å finne ut hvor bra dette unike sammenstøtet der wrestling møter rollespill er.Loading next content