Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 12

WWE 12 annonsert

Smackdown vs Raw nedlagt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er på tide med en ny start for brytespill og WWE-serien synes THQ. Selskapet har nemlig nå bestemt seg for å legge ned Smackdown vs Raw-serien, og heller satse på en årlig serie under navnet WWE.

Første spill ut blir WWE 12 som ble annonsert i går. Tro mot sine egne ord har THQ og utvikler Yuke's startet helt på begynnelsen denne gangen, og bygger opp spillet helt fra grunnen av.

Hensikten med skal være å skape et smidigere og mer fleksibelt spill, som representerer brytesporten på en mer presis måte. I tillegg loves det at tilbakemeldinger fra fansen har vært en viktig del av arbeidet med det neste spillet.

Noen bilder har vi ikke fått ennå (kanskje det dukker opp noen under E3-messen til uka), men formatene skal i alle fall være Playstation 3, Wii og Xbox 360. Datoen er heller ikke klar, men det tas sikte på å få spillet ferdig allerede til høsten i år.

WWE 12

Relaterte tekster

8
WWE 12Score

WWE 12

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Spandex, langt hår og knebeskyttere - wrestlinggutta er tilbake igjen, og vår anmelder har kastet seg ut i ringen...

5
WWE 12

WWE 12

FORSPILL. Skrevet av Chris Hagen Simonsen - GR DK

Det er noe fascinerende ved to voksne menn i kostymer, som slår og kaster hverandre rundt i ringen mens publikum roper og skriker etter vold og blod.Loading next content