Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K23

WWE 2K23 utgivelsesdato lekkasjer på nettet

Den antatte datoen stemmer overens med mange spådommer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det neste pro-wrestling videospillet WWE2K23 kan være på vei til oss 17. mars 2023, ifølge et Twitter-innlegg fra ALumia_Italia.

Innlegget fra lekkeren ble tatt ned kort tid etter at det gikk opp, sannsynligvis etter en forespørsel fra 2K. Imidlertid bekreftet mange fans på nettet rapporten, og Insider Gaming har kunnet bekrefte at innlegget faktisk var legitimt, selv om innholdet i det ennå ikke er offisielt bekreftet av 2K.

Hvis 17. mars er den prospekterte lanseringsdatoen, passer det rett inn i en tidligere informasjon vi fikk for noen dager siden, som uttalte at på Royal Rumble-arrangementet 28. januar ville vi høre mer om WWE 2K23 og få den marsdatoen bekreftet.

Det er ment å være mye informasjon som kommer ut om spillet i de kommende ukene, og gameplay kan være tilgjengelig så tidlig som i slutten av denne måneden.

WWE 2K23

Relaterte tekster

0
WWE 2K23Score

WWE 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Tightsen er på, brystmusklene er oljet, ringtauene strammes og nå kan shenanigans begynne. Johan har fått tilbud om å bryte i en WWE 2K-serie som virkelig er tilbake i bransjen...Loading next content