Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brute Force

X01: Brute Force

Det sies at Xbox har savnet den skikkelige WOW-tittelen, noe i klasse med MGS2 eller Rogue Leader. Kan Brute Force være løsningen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

X01 bød på en hel del godbiter, men mest interessant er alltid eksklusivitet. Brute Force var et av de spillene verden (Les: Vi, og europas øvrige utvalgte spilljournalister) fikk se først av alle. Og det ble ikke akkurat dårligere av at det så forbanna fett ut!!!

Uten nærmere presentasjon startet en lekker trailer opp foran øynene på oss. Vil du oppleve spillet selv på samme måte, har Microsoft vært vennlige nok å gi oss videoklippet, som med sine 34 Mb må anses som beskjedent sammenlignet med hvor imponerende det er!

Det er Digital Anvil, kjent for spill som Starlancer og Freelancer, som ligger bak utviklingen av Brute Force, en squad-basert taktiskt shooter i tredje person, der du tar kontroll over fire personer med forskjellige egenskaper.

Gled dere til å styre den tungt utrustede Tex, cyborgsniperen Flint, stealthscouten Hawk og den kraftige Brutus. Alle figurene har sine egne unike våpen, men det finnes også en del basisvåpen som alle kan gyve løs med. Man har t.o.m. lykkes å bake inn en del RPG elementer, da karakterene etterhvert utvikles.

Akkurat slik man kan forvente seg blir det også mulig å spille fire stykker samtidig, via split-screen. Muligheten å koble sammen fire Xboxer er ikke nevnt, men vi kan ikke annet enn å håpe - og sannsyligheten for dette stor.

Dessverre fikk vi inte sjangsen til å prøve det selv. Om noen fikk se det bak veldig stengte dører er mulig, for ifølge Microsoft skal spillet være ute til release allerede til våren 2002.

Tør vi håpe på Brute Force som en releasetittel?

Relaterte tekster

0
Brute Force 2 på vei til Xbox 2?

Brute Force 2 på vei til Xbox 2?

NYHET. Skrevet av Jesper Nielsen

Selv om Brute Force ikke levde helt opp til de høye forventningene, så ble det allikevel en pen suksess i kroner og øre. Nå ser det ut til at utvikleren Digital Anvil, kanskje jobber på en oppfølger til Xbox 2!

0
Brute Force - Flere lekre Xbox screenies

Brute Force - Flere lekre Xbox screenies

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Microsoft og Xbox' respiktive utviklere fortsetter å pøse ut fristende screens til kommende stortitler. I dag har vi en mengde nye og ytterst lekre screens fra det lovende action spillet Brute Force.

0
Brute Force - en lek med grafiske muskler

Brute Force - en lek med grafiske muskler

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Brute Force blir utviklet av Digital Anvil til Xbox og er en teambasert action/shooter sett fra tredjepersons perspektiv. Digital Anvil mener selv de har laget det foreløpig feteste shooter spillet til Xbox.

0
Brute Force side åpnet

Brute Force side åpnet

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Brute Force er et team-basert action spill, med rålekker grafikk, som er på vei til Xbox. Vi har kikket på det tidligere, men nå er spillets offisielle side åpnet!

0
X01: Brute Force

X01: Brute Force

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Det sies at Xbox har savnet den skikkelige WOW-tittelen, noe i klasse med MGS2 eller Rogue Leader. Kan Brute Force være løsningen?Loading next content