Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox 2 (Xenon) avsløres ved X04?

Mens Microsoft fremdeles nekter å uttale seg om saken, florerer ryktene om at giganten vil avsløre Xbox'ens arvtaker på årets X04 messe.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Microsoft fremdeles nekter å uttale seg om saken, florerer ryktene om at giganten vil avsløre Xbox'ens arvtaker på årets X04 messe.

Sony har nylig sagt at deres neste-generasjons konsoll vil avsløres før neste års E3 messe, men at PS3'en mest sannsynlig ikke vil vises skikkelig frem før på E3 05. Microsoft var mildt sagt meget gniene på de store nyhetene under årets E3 messe og det er slett ikke utenkelig at de vil benytte deres egne årlige messe/konferanse til å avsløre deres nye konsoll-baby, ikke minst for å komme Sony i forkjøpet denne gangen. Flere utviklere har allerde bekreftet at de allerede har mottatt såkalte developer-kits til Xbox 2 (eller Xenon om du vil) og at også utviklingen av selve konsollen er godt på vei. X04 messen vil bli arrangert på et ennå ukjent sted i Europa, i løpet av september.

Vi vender naturligvis tilbake med mer info så snart den er oss i hende.Loading next content