Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox Game Pass avslutter sitt 10-kroners prøvetilbud

Microsoft ser etter nye metoder for å få inn flere abonnenter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox Game Pass har offisielt stoppet sitt 10-kroners prøvetilbud for PC Game Pass og Game Pass Ultimate. Dette tilbudet har vært tilgjengelig i årevis i flere regioner som tilbyr abonnementstjenesten, og likevel ser det ut til at Microsoft nå ser mot andre metoder for å trekke inn nye brukere.

Vi er ikke sikre på hva slags tilbud disse kan være, da det å gi folk en veldig billig mulighet til å prøve abonnementstjenesten virket som et veldig solid alternativ. Selv om det er ideen om at noen mennesker vil bruke Game Pass for den måneden til å spille ett spill de vil ha og deretter forlate tjenesten.

Det er tydelig at Microsoft fortsatt har stor tro på Game Pass, ettersom tjenesten får mange nye titler lagt til i år, inkludert noen store navn som Starfield og Redfall.

Takk, The Verge.

Xbox Game Pass avslutter sitt 10-kroners prøvetilbud


Loading next content