Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ashen

Xbox Game Pass skal gjøre Ashen mer populært

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aurora44s Ashen ble vist fram på nytt under E3-messen, og gjorde oss stadig mer interesserte i å sjekke ut om dette faktisk er et spill som kan skille seg ut fra mengden. Derfor var det meget hyggelig å få vite at spilllet vil komme til Xbox Game Pass på lanseringsdagen, og dermed gi oss mulighet til å teste det uten å åpne lommeboken. Men hva betyr dette for utviklerne og fremtiden til Ashen? Vi slo av en prat med spillets regissør, Derek Bradley, for å få svar.

"Ja, du kan tenke deg at det er veldig interessant siden det gir deg som skaper spillet mulighet til å markedsføre det til kjernen, men å få denne utvidede spillbasen kan føre til at mange andre finner spillet ditt og setter seg inn i det. Ashen har tatt noe som er som tradisjonelt sett er en anstrengende, utholdenhetsbasert kamp-sjanger og lagt til ganske tette samarbeidsaspekter, noe som du kan si minner mer om spill som Journey. Folk samles og hjelper hverandre.

Og derfor tror jeg at det vil trekke til seg personer vi ikke regnet med ville like spillet, noe som er spennende for oss [...] for mye av det vi gjør kan ikke bare kokes ned til kampsystemet og alt det der. Mye av det vi legger mye tid i er å skape en verden, historie, og lignende aspekter. Tanken på at flere personer kan se dette og potensielt like spillet er ganske fantastisk for oss, og Game Pass vil selvsagt hjelpe til med dette."

Du kan se intervjuet under. Kommer du til å prøve Ashen?

HQ
HQ
Ashen

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Ashen

Klokken 16 på GR Live - Ashen

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Aurora44 sitt spill Ashen har nettopp ankommet Xbox Game Pass, og for å feire denne anledningen gir vi oss i kast med dette souls-lignende spillet i dagens utgave av GR...

0
Ashen er ute til PC og Xbox One nå

Ashen er ute til PC og Xbox One nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommer fikk vi vite at Ashen fortsatt skulle lanseres før året var omme om alt gikk etter planen, og at Aurora44 håpet at det Souls-inspirerte spillet ville nyte godt...Loading next content