Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Xbox har ikke vært involvert Redfalls utvikling

Dette betyr ikke at selskapet kommer til å unngå kritikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny rapport antyder at Xbox kanskje ikke har hatt noen involvering i Redfalls utvikling i det hele tatt, og i hovedsak overlatt ZeniMax og Arkane til å drive seg selv til tross for at de ble fullstendig kjøpt opp av Microsoft for mange år siden.

Rapporten kommer fra Jez Corden fra Windows Central, som sier at Xbox var helt hands-off med prosjektet, og at det ikke engang var en del av Xbox Game Studios' direktør Matt Bootys ansvar.

Microsoft har konsekvent uttalt at de ønsker å holde et godt nivå av uavhengighet i studioene de kjøper, men det virker fortsatt rart at de hadde hendene helt utenfor et stort spill som Redfall, som mange håpet ville bære Xboxs AAA-utgivelser frem til vi fikk Starfield.

Tro hva du vil, men om Xbox ble involvert eller ikke med Redfall, kommer ikke til å redde spillet fra kritikken det for øyeblikket får.

Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content