Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox One med mirakuløs snuoperasjon i Twitter-avstemming

På få dager gikk antall gamere i USA som ønsket seg Xbox One fra 11 prosent til imponerende 60 prosent - i hvert fall om man skal tro Twitter....

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamespot, en av de større spillsidene i verden, har lagt opp en side de har kalt "Twitter Battle", hvor de vil at deres brukere skal tvitre hvilken konsoll de liker best av de nye. Man bruker hashtaggen #gamespotPS4 eller #gamespotXBOX på Twitter for å vise sin allianse.

Etter en stund viste det seg at de fleste heller mot Sonys PlayStation 4-konsoll fremfor Microsofts Xbox One. De fleste land viser at mellom 80 prosent og 90 prosent heller i favør Sonys nye konsoll, mens bare 10 prosent og 20 prosent stemmer på Microsofts Xbox One. Dessuten lå Sony ganske godt an i USA også, med hele 89 prosent av stemmene.

Xbox One med mirakuløs snuoperasjon i Twitter-avstemming
Dette var stemmene for noen dager siden. I USA er det 11 prosent som viser allianse til Microsoft og deres Xbox One.

Dette har derimot endret seg drastisk når det kommer til USA. Om man søker etter #gamespotXBOX på Twitter vil man fort finne mange Twitter-meldinger som innholder tull, og som er laget av brukere som ikke sitter med helt normale Twitter-navn, som for eksempel "FDCDSCDS" og "fdjknfkdf". For det meste innholder disse meldingene ting som "xtPryLaEAitgnSqE[CA] #GameSpotXbox" og "ceecdec #GameSpotXbox".

De stemmer heller ikke bare én gang, men hundrevis av ganger. Dette vil da si at det er manipulerte stemmer. Av den grunn kan nå Microsoft vise til at hele 60 prosent gleder seg til Xbox One i USA, og ikke de 11 det var bare for noen dager siden. Imponerende endring. Det er ikke mulig å si hvem som står bak disse tullestemmene, men hva tror du?

Xbox One med mirakuløs snuoperasjon i Twitter-avstemming
I skrivende stund har Xbox One gått opp med hele 49% i USA.


Loading next content