Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox sin mai-oppdatering er ute nå

Nå kan du se Xbox Gamertags til vennene dine på Discord og forbedre kontrolleren din.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har nå rullet ut maioppdateringen for Xbox-konsoller, og den inkluderer en fin funksjon for alle Discord-brukere. Denne gjør det mulig å se Xbox-gamertaggene til Discord-vennene dine mens du er koblet til Discord Voice på konsollen din. Dette gjør det også mye enklere for Discord-brukere å legge til andre spillere som venner på Xbox og sende invitasjoner Xbox-spill.

Vi har også fått nye verktøy for å sortere og filtrere både konsollen og Xbox.com. Nå er det mulig å liste spill basert på pris, abonnement, støttede språk og tilgjengelighetsfunksjoner.

Til slutt er det også en Xbox Wireless Controller-oppdatering som "inkluderer feilrettinger for uventet langsom batteridrenering i kontrollere med interne batterier". Les mer om alt dette på Xbox Wire.

Xbox sin mai-oppdatering er ute nå


Loading next content