Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox utelukker ikke flere studiokjøp i fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft har kjøpt mange, mange studioer i løpet av de siste årene, og de forbereder seg på sin største avtale hittil, å kjøpe Activision Blizzard sommeren 2023. Men selv her er de tilsynelatende ikke ferdige, eller i det minste vil de i hvert fall ikke bekreftet at dette markerer slutten på denne fasen.

I et intervju med CNBC forteller Xbox-sjef Phil Spencer at det kan godt hende vi ser flere studiokjøp i fremtiden:

<em>"Dette er et så konkurransepreget marked, jeg tror ikke vi kommer til å trykke pause på noe. Tencent er det største spillselskapet på planeten i dag, og de fortsetter å investere tungt i spillinnhold og spillskapere. Sony er en større virksomhet enn vi er innen spill i dag, og de fortsetter å investere. Når du ser på investeringene vi har gjort, er det et svært, svært konkurransepreget marked. Vi streber etter å være en stor aktør her. Vi ønsker å levere flott innhold til spillerne våre, og vi kommer til å forbli aktive, enten det er ved å investere i våre interne team som allerede bygger gode spill som folk kjenner og elsker, eller å bygge nye partnerskap. Og hvis det blir til oppkjøpende M&A-arbeid, er vi aktive der også. Så arbeidet for oss tar aldri slutt. Det er et konkurransepreget marked og jeg vil sørge for at Xbox er i forkant av innovasjon og konkurranse."< /em>

Spencer har flere ganger snakket om eventuelt å kjøpe japanske studioer, men hvilke vites ikke.

Xbox utelukker ikke flere studiokjøp i fremtiden


Loading next content