Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xboxs mobile spillbutikk kan lanseres i 2024

Microsofts spillsjef har store planer for mobilspillbutikken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Phil Spencer har gjentatt planene om at Xbox skal lansere sin egen butikk på iOS og Android. Han har også sagt at selskapet forbereder seg på datoen når dette er lovlig mulig.

Spencer snakket med Financial Times og sa at Digital Markets Act vil tvinge Apple og Google til å tillate brukerne å få tilgang til apper fra mer enn bare Google Play og App Stores. Som det ble undertegnet i lov av Europaparlamentet i fjor og blir gjeldende i mai, forbereder Xbox seg på å lansere sin egen digitale butikkfront for mobilspill.

Xbox kan imidlertid ikke lanseres så snart som i mai, da loven vil identifisere portvakter som hindrer alternative selskaper i å delta i digitalt salg, noe som vil ta oss frem til 6. mars 2024. På det tidspunktet kunne vi da se Xboxs mobilspillbutikk.

"Vi ønsker å være i stand til å tilby Xbox og innhold fra både oss og våre tredjepartspartnere over alle skjermer der noen ønsker å spille," Spencer fortalte FT. "Vi ønsker å bygge mot en verden som vi tror vil komme der disse enhetene åpnes."

Xboxs mobile spillbutikk kan lanseres i 2024


Loading next content