Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

Xbox-sjefen gleder seg mest til God of War: Ragnarök

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har flere hos PlayStation og Xbox dempet mye av den såkalte konsollkrigen ved å sende hyggelige meldinger til hverandre og generelt rose motparten, noe vi har fått enda et knallgodt eksempel på i dag.

Xbox sin Twitter-konto har nemlig spurt følgende spørsmål:


  • Hva var det første spillet du prøvde?

  • Hva var det forrige du spilte?

  • Hva er favorittspillet ditt?

  • Hvilket spill spiller du mest?

  • Hvilket spill gleder du deg mest til fremover?

  • Hva er det første spillet du ville vist en huleboer?

Disse har selvsagt fått veldig mange interessante svar, deriblant fra Xbox-sjefen Phil Spencer. Spesielt hva han gleder seg til mest fremover ville nok overrasket mange om det ikke var for overskriften i artikkelen min:

Spencer legger altså ikke noe som helst skjul på at han har gledet seg til PlayStation sitt eksklusive God of War: Ragnarök mest en god stund allerede, og slik åpenhet fortjener ros.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content