Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Xbox-sjefen om Sunset Overdrive og Project Gotham Racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Phil Spencer tar seg ofte tid til å svare på spørsmålene fra Xbox-communityet på Twitter, og dette skjedde igjen nå nylig. Selv om mye handlet om Rise of the Tomb Raider fikk han også spørsmål om sjansene for en oppfølger til Sunset Overdrive, noe han kommenterte på følgende vis: On SO, good things can get revisited. We aren't doing anything right now though.

Det betyr at hvis det i det hele tatt kommer noe nytt spill, så er det nok to til tre år unna.

En annen Xbox-eier lurte på om Project Gotham Racing 3 vil bli en del av biblioteket som kan kjøres gjennom Xbox Ones bakoverkompatibilitet, men det så dessverre mørkt ut: Challenge with games that have a lot of licenses is most licenses are done per platform, licenses would have to be redone for X1.

Vi tolker dette som en klart nei, men det er uansett mulig at Microsoft lager en skikkelig oppfølger eller noe sånt. Og så kan vi ta fullstendig feil på alle måter.

Sunset Overdrive
Sunset OverdriveSunset Overdrive
Sunset OverdriveSunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content