LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter

      Xbox-skaper: "Det skulle ha vært en bærbar Xbox-PC"

      Seamus Blackley mener egentlig at Microsoft burde ha laget en håndholdt Xbox.

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Seamus Blackley var en av hovedskaperne av den originale Xbox-konsollen, men forlot Microsoft noen år etterpå. Han er fortsatt involvert med fansen og snakker mye med Xbox-spillere om alt på Twitter, og i 2021 så vi ham i dokumentarserien Power On: The Story of Xbox.

      Nå har han delt sin mening om et hett tema i spillbransjen: bærbare spill. Switch og Steam Deck har vist at det fortsatt er et stort marked for bærbare enheter, og flere streamingløsninger har også vært svært vellykkede. Det er for tiden mange rykter som hevder at Sony vil kunngjøre en ny bærbar PlayStation for streaming av spill, men så langt har Microsoft nøyd seg med tredjeparts maskinvare for sine skyspilltjenester. Seamus Blackley ser ut til å mene at dette er feil og skriver:

      "Det burde vært en Xbox-bærbar. Det burde det egentlig vært."

      Selv om det for øyeblikket ser ut til at det ikke vil skje skal vi ikke utelukke at Microsoft kan prøve noe på et senere tidspunkt.

      Men hva tror du? Er en bærbar Xbox en god idé?

      Xbox-skaper: "Det skulle ha vært en bærbar Xbox-PC"


      Loading next content