Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2-trailer bekrefter 2017-lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det gått noen rykter om at Xenoblade Chronicles 2 ville bli utsatt til 2018, men Nintendo kan nå fortelle at dette bare er oppspinn.

Dagens trailer avslører at spillets hovedfigur skal følge en kvinne, som også er et sverd, til Elysium. Dette vil føre dem gjennom lange strender, snødekte fjell, og tett skog hvor de vil måte en rekke merkelige skapninger og dyr. Noen av disse virker også å være ridbare, så det skal bli interessant å se hvor grensen går. Vi krysser i alle fall fingrene for at dragene vi ser kan temmes. Som nevnte bekrefter traileren også at spillet fortsatt skal komme i år, så det er bare å glede seg.

HQ
Xenoblade Chronicles 2

Relaterte tekster

6
Xenoblade Chronicles 2Score

Xenoblade Chronicles 2

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Oppfølgeren til Xenoblade Chronicles er her, og skal være større og bedre enn noen gang

2
Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske...Loading next content