Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition kan ikke bestilles før etter lanseringen

Uforutsette logistikkutfordringer har ført til en forsinkelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Normalt forhåndsbestiller man et spill for å være sikker på å få det på selve lanseringsdagen. Det blir imidlertid ikke tilfellet hvis du skal ha den kommende samlerutgaven av Xenoblade Chronicles 3.

Opprinnelig var det meningen at den eksklusive samlerutgaven skulle lanseres sammen med spillet 29. juli. Grunnet "uforutsette logistiske utfordringer" kan Nintendo imidlertid først ta imot bestillinger fra september.

På grunn av forsinkelsen har Nintendo valgt å ikke lenger inkludere selve spillet i Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition. Du må derfor kjøpe spillet separat og deretter bestille samlerutgaven for å motta en kunstbok, Steelbook og samlerboksen.

Xenoblade Chronicles 3

Relaterte tekster

2
Xenoblade Chronicles 3Score

Xenoblade Chronicles 3

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

En av Switchens største RPG-serier er tilbake med sin mest ambisiøse verden hittil. Michael har flyttet til Aionios og kommer neppe tilbake med det første.Loading next content