Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 får expansion pass og byr på ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på at Xenoblade Chronicles 3 allerede hadde blitt <a href="/xenoblade-chronicles-3-fremskyndes-til-juli/">fremskyndet/a> og gitt oss en god del informasjon var det ikke enorme forventninger til dagens Direct-sending, men Monolith og Nintendo hadde uansett spennende ting på lur.

Den nye traileren vi har fått avslører blant annet mer om Xenoblade Chronicles 3s historie, så nå vet vi at folk bare lever i 10 år i dette universet, noe som selvsagt preger hovedkarakterene på ulike måter.

Når det gjelder gameplayet blir det mulig å veksle mellom seks ulike karakterer i kampene, hvor hver av dem har unike ferdigheter og egenskaper. Samtidig er det mulig å rekruttere spesielle helter som hjelper til som en sjuende følgesvenn, De seks vanlige kan du velge ulike klasser for slik at det blir lettere å endre taktikk i kamper. På toppen av det hele tilføres det enda mer variasjon og særpreg ved at to stykker kan slå seg sammen til å bli spesielle skapninger kalt Ouroboros. Disse vil ha ulike angrep og ferdigheter basert på hvem i paret du setter som selve piloten, så det er greit å huske på siden denne sammenslåingen bare vil vare i en kort tid og vil kunne ha store konsekvenser for kampene.

Med tanke på disse mulighetene er det ganske spennende at Xenoblade Chronicles 3 også får et såkalt "expansion pass" som vil gi oss nye karakterer, oppdrag og ekstra utfordrende kamper i vinter og i løpet av våren før en skikkelig historieutvidelse skal bli tilgjengelig før 2024 om alt går som planlagt. Se og lær mer om alt dette i videoene under.

HQ
HQ
Xenoblade Chronicles 3

Relaterte tekster

2
Xenoblade Chronicles 3Score

Xenoblade Chronicles 3

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Breien

En av Switchens største RPG-serier er tilbake med sin mest ambisiøse verden hittil. Michael har flyttet til Aionios og kommer neppe tilbake med det første.Loading next content