Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Xenoblade-studioet bistår i utviklingen av nye Zelda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har en rekke dyktige utviklere i stallen sin, men av og til kan det likevel være fint med litt bistand utenfra. Dette gjelder også for storproduksjoner som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og til magasinet Game Informer har Shigeru Miyamoto røpet at ingen ringere enn Monolith Soft er med på arbeidet.

Monolith Soft har blant annet utviklet de tto kritikerroste spillene Xenoblade Chronicles og Xenoblade Chronicles X, og de har derfor godt tak på å lage store, åpne verdener like den vi skal få utforske i Zelda-spillet. Derfor er det ikke rart at innspillene deres har vært nyttige:

- Yes they [Monolith Soft] are involved in this Zelda. People from Tokyo and Kyoto are working together on this. There is a team of over 100 helping work on this project, and their work has really been helpful, kommenterer Miyamoto.

Dette er for øvrig ikke første gang Monolith Soft har vært med i utvikliingen av et Zelda-spill. De hjalp også til da Nintendo satt sammen The Legend of Zelda: Skyward Sword.

HQ
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content