Norsk
Gamereactor
lifestyle

Xiaomis SU7 EV ser ut til å være svært konkurransedyktig priset.

Det ser ut til at bilen kan bli en ganske tilgjengelig elbil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har visst en stund at den kinesiske teknologigiganten Xiaomi har vært ute etter å gjøre seg bemerket på elbilområdet, i form av SU7-bilen som vil debutere en gang senere i år. Xiaomi har allerede delt en rekke opplysninger om bilen, men nå er prisinformasjonen avslørt, og den ser ut til å tegne et svært interessant bilde.

Som per Auto Express, SU7 er ment å starte på rundt 220,000 Yuan (som tilsvarer rundt £24,000). Dette vil i så fall være for basismodellen, mens Pro øker til 245 000 yuan (27 000 pund) og Max enda høyere, nærmere 300 000 yuan (34 000 pund).

Det skal sies at disse britiske prisene ikke er bekreftet på grunn av det faktum at Xiaomi ennå ikke har skissert hvilke land som vil være med i lanseringsforslaget i år. I tillegg, hvis SU7 lanseres i Storbritannia, vil bilen bli pålagt en toll, slik tilfellet er for alle kinesiske elbiler som kommer til landet. Selv om dette er tilfelle, vil SU7 likevel være mye rimeligere enn en ny Tesla, som for eksempel kan koste rundt 35 000 pund i Storbritannia.

Xiaomis SU7 EV ser ut til å være svært konkurransedyktig priset.
Dette er en annonse:


Loading next content