Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Yacht Club: "Shovel Knight 2 er noe vi prater mye om"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de største indiespillene noensinne er Yacht Club Games fantastiske plattformeventyr Shovel Knight. Siden premieren har det blitt utvidet kontinuerlig, sluppet til alle tenkelige formater, fått en amiibo, blitt forvandlet til et brettspill og mye mer. Men når kommer egentlig en oppfølger?

I et intervju hos Dual Shockers sa Yacht Club Games-kunstneren Sandy Gordon at "det er mer Shovel Knight på vei" samt at studioet absolutt overveier en oppfølger. Han sa også at det er noe de snakker om mye.

Forrige uke avslørte Yacht Club Games at de jobber på to uannonserte titler, hvorav det ene viste seg å være Shovel Knight Pocket Dungeon. Oddsen for at det andre er Shovel Knight 2 er ganske god.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content