Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza 3

Yakuza 3 kommer til Europa

Oversettingen er i gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yakuza 1 og 2 har på tross av relativt gode anmeldelser solgt dårlig i denne delen av verden, og det var derfor mer vemodig enn overraskende at Yakuza 3 ikke ble presentert med en europeisk lanseringsdato da det først ble annonsert i Japan. Nå har Sega bestemt seg for å prøve seg på det europeiske markedet en gang til.

Yakuza 3 er en kombinasjon av krim-drama, kampspill, rollespill og en åpen verden man fritt kan boltre seg i, og spillet er nå i følge 1Up på vei til både USA og Europa. Kilder som jobber på prosjektet har bekreftet at oversettingen allerede er godt i gang, og forhåpentligvis blir mer informasjon bekreftet da Sega inntar Tokyo Game Show.

Yakuza 3
Yakuza 3
Yakuza 3
Yakuza 3

Relaterte tekster

Yakuza 3Score

Yakuza 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Kun de hardeste av de harde overlever som yakuza, og da ble det selvsagt redaktøren vår som måtte ofre lillefingeren.

2
Sånn ser Yakuza 3 ut i 1080p på PS4

Sånn ser Yakuza 3 ut i 1080p på PS4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Denne uken ble ryktene bekreftet: Yakuza 3, 4 og 5 tar turen fra PS3 til PS4, og får en pen overhaling på veien (bedre bildehastighet, 1080p-oppløsning)! Nå har vi fått...Loading next content