Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout 2048

Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony-sjefen Shuhei Yoshida satte seg nylig ned for å gjøre et intervju med Official Playstation Magazine, og der kunne han fortelle at de ikke utelukker et nytt spill i utvikler Psygnosis' populære Wipeout-serie. Dette er naturligvis gode nyheter for alle som er fans av racingspillene, men som du kan lese av uttalelsen hans er det ikke nødvendigvis sikkert at det noen gang kommer:

"Never say never. From my standpoint I try to balance the number of games in a franchise. In the future there might be a chance to come back to a game like Wipeout."

Wipeout 2048

Relaterte tekster

8
Wipeout 2048Score

Wipeout 2048

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Sonys Wipeout 2048 tar oss med til begynnelsen av fartsfylt sveveracing, men holder det hele veien til mål? Vi har satt karakter på PS Vitas raskeste spill...

1
Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

Yoshida utelukker ikke et nytt Wipeout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sony-sjefen Shuhei Yoshida satte seg nylig ned for å gjøre et intervju med Official Playstation Magazine, og der kunne han fortelle at de ikke utelukker et nytt spill i...Loading next content