Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoshi's Crafted World

Yoshi's Crafted World vist frem i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skuffelsen var stor hos mange da Nintendo bestemte seg for å utsette det mystiske Yoshi-spillet for Nintendo Switch til 2019 i sommer, men nå kan vi trøste oss med en gameplaytrailer og en bekreftelse på navnet.

For etter noen dager med ganske klare indikasjoner vet vi nå at spillet heter Yoshi's Crafted World, og skal komme til Switch i løpet av våren. Gameplaytraileren viser på sin side en rekke av nyvinningene spillet gjør i forhold til Yoshi's Woolly World. Noe av det mest bemerkelsesverdige er at vi vil kunne spille gjennom banene baklengs. Da snakker jeg ikke bare om å gå til venstre i stedet for høyre, men selve perspektivet flyttes over til den andre siden slik at vi ser nye ting. Selvsagt blir det også mulig å spille dette sammen med en venn ved å ta en Joy-Con hver, så det er bare å glede seg til snøen forsvinner neste år.

HQ
Yoshi's Crafted World

Relaterte tekster

2
Yoshi's Crafted WorldScore

Yoshi's Crafted World

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Garnnøstene er byttet ut med papp og papir, men Yoshi's Crafted World leverer nok en gang digital feel-good fra Good-Feel.

0
Prøv Yoshi's Crafted World nå

Prøv Yoshi's Crafted World nå

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Yoshi's Crafted World er fortsatt seks uker unna, men i kveld kunne Nintendo gi oss den gledelige nyheten at vi ikke trenger å vente såpass lenge på mer Yoshi. En demo...Loading next content