Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Ys VIII: Lacrimosa of Dana kommer til PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ys VIII: Lacrimosa of Dana ble opprinnelig sluppet som PlayStation Vita-spill i Japan i 2016, men har siden kommet til flere plattformer, og nå er det tid for å legge til enda en på listen: PlayStation 5.

Dette er et japansk rollespill der du spiller som Adol, en ung mann som våkner opp på stranden på en øy som tilsynelatende er rammet av en forbannelse. Nøyaktig hva PlayStation 5-versjonen vil bringe til spillet er foreløpig ukjent, ettersom tweeten som presenterer dette ikke avslører noen andre detaljer enn at det kommer i høst, men vi får i det minste en kort teaservideo, som du kan se nedenfor.

Vi regner med at vi kan se frem mot 4K-oppløsning og minst 60 bilder i sekundet, ettersom det er et seks år gammelt PS Vita-spill. Se offisielle hjemmesiden for mer informasjon.

HQ
Ys VIII: Lacrimosa of DanaYs VIII: Lacrimosa of Dana
Ys VIII: Lacrimosa of DanaYs VIII: Lacrimosa of Dana
Ys VIII: Lacrimosa of DanaYs VIII: Lacrimosa of Dana

Relaterte teksterLoading next content