Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Zack Snyder elsker litt Fortnite

Han er en Mr. Meeseeks-fan.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vanligvis er det barna som strømmer til Fortnite i stedet for foreldrene, men for familien Snyder er det faktisk omvendt. I en samtale med IGN under Gamescom fortalte Zack Snyder, som nylig presenterte en trailer for sin kommende film Rebel Moon, om hvordan han liker å spille, hvilket spill han liker best og hva som er hans hovedfigur i det spillet.

Nærmere bestemt avslører Snyder at Fortnite er det han liker aller best, og at han begynte å spille det sammen med sønnen, men siden sønnen aldri fikk noe forhold til Epic, spiller Zack det nå alene.

"Sønnen min og jeg begynte å spille Fortnite. Jeg ville spille det sammen med ham, men han likte det ikke, så da endte jeg opp med å spille det alene. Jeg gikk ned i et dårlig kaninhull med Fortnite i den forstand at jeg tok et ganske dypt dykk."

Snyder snakket også om hvilken rollefigur han pleier å spille og hvilken modus han pleier å velge, og la til at han bare spiller No Build og at han "var Meeseeks fra Rick and Morty".

Hva er ditt Fortnite hovedspill og din favorittmodus?

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content