Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Zack Snyder teaser en Darkseid-kunngjøring

Forvent å høre mer neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele situasjonen rundt Zack Snyders DC Extended Universe og hvordan alt falt sammen etter at noen skuffende filmer forsøkte å sparke det hele igang har vært et pågående tema i underholdningsverdenen i årevis. En stund virket alt dødt, men så fikk vi Snyder's Cut av Justice League-filmen, og fansens bønner om å få tilbake Snyder-verset ble antent igjen.

Selv om James Gunn og Peter Safran har ansvaret for alt som har med DC-underholdning å gjøre i overskuelig fremtid ser det ut til at Snyder vil være involvert i DC-verdenen på en eller annen måte igjen, ettersom en ny tweet fra filmskaperen har lovet en kunngjøring neste måned fra ingen ringere enn Lord Darkseid (dvs. den store DC-skurken som Snyders Justice League tilsynelatende var på kollisjonskurs med før alt kollapset).

I kunngjøringen av kunngjøringen blir vi fortalt at vi kan forvente en "innkommende overføring fra Lord Darkseid" mellom 28. og 30. april, og med Snyders medfølgende "full sirkel"-hashtag har mange antatt at dette refererer til Snyder-verset.

Likevel, ettersom Gunn og Safrans DC-univers ikke ser ut til å inkludere et Darkseid-prosjekt i sitt første kapittel, og det heller ikke har vært noen rapporter om at Snyder vender tilbake til DC, er det fortsatt et mysterium hva dette refererer til.

Zack Snyder teaser en Darkseid-kunngjøring


Loading next content