Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda-fans har allerede lært seg det nye Hyrule-språket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den lojale fansen har naturligvis studert gameplay-videoene av The Legend of Zelda: Breath of the Wild nøye siden de så dagens lys på E3 i forrige uke. På ett punkt kan man se skrift som tilhører et merkelig språk, og i løpet av én liten uke har fansen klart å knekke koden og oversette dette språket til engelsk.

Det skal dog nevnes at språket tilsynelatende bare er engelsk med et alternativt alfabet, altså at ordene er kjente selv om symbolene er merkelige. Ikke desto mindre er det imponerende at alle bokstavene med unntak av J og Q allerede er kartlagte.

Du kan se (nesten) hele det "hyrulianske" alfabetet på Zelda Wiki-sidene. Hvis du klarer å lære deg alfabetet vil trolig ord i spillet kunne lede deg til skjulte skatter og "easter eggs", når The Legend of Zelda: Breath of the Wild ankommer Wii U og etter hvert Nintendo NX. Den konkrete datoen for spillet er ikke kjent foreløpig.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content