Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sleeping Dogs

Zombiene inntar Sleeping Dogs

Ankommer innen Halloween

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halloween nærmer seg med stormskritt, og dette skal selvsagt også markeres i spillbransjen. Nærmere bestemt har utvikler United Front Games bestemt seg for å slippe en Halloween-inspirert DLC-pakke til deres nylig lanserte actionsandkasse Sleeping Dogs.

Pakken, som for øvrig er den første til spillet, har fått navnet Nightmare in North Point, og United Front selv mener det er naturlig å sammenligne den med Red Dead Redemption-utvidelsen Undead Nightmare:

Nightmare in North Point forteller historien om et gjengmedlem som ble torturert av The Triads, og deretter drept. Nå er han imidlertid tilbake fra de døde, og med seg har han en armé av sultne zombier. Når det er sagt lar Wei Shen seg selvsagt ikke skremme av slikt småtteri, og det blir opp til han å redde Hong Kong fra de levende døde.

Pakken skal slippes den 30. oktober, altså dagen før Halloween. Prisen er ikke blitt offentliggjort enda, men pakken vil angivelig by på hele fem timer ekstra spilletid.

Kilde: The Verge.

Sleeping Dogs

Relaterte tekster

Sleeping DogsScore

Sleeping Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Lyst til å leke politi og røver? Sleeping Dogs gir deg muligheten, og vi sendte Robin avgårde til Hong Kong for å sette karakter...

3
Sleeping Dogs blir film

Sleeping Dogs blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi fryktet at vi aldri ville få se mer av Sleeping Dogs da utviklerstudioet United Front Games ble lagt ned i fjor. Nå viser det seg at vi kanskje får se Wei Shen på...

3
Sleeping Dogs-studioet legges ned

Sleeping Dogs-studioet legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått syv uker siden United Front Games annonserte Smash & Grab, så dagens nyhet kom virkelig som en overraskelse. Studioet som står bak Sleeping Dogs og...Loading next content