Norsk
Gamereactor
nyheter
DC Universe Online

1 million nye DC Universe-spillere

Enorm vekst etter overgang til Free-to-Play

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettrollespillet DC Universe Online gikk som kjent nylig over fra et tradisjonell betalingordning til den stadig mer populære free-to-play-modellen.

Dette har vist seg å være et særdeles godt sjakktrekk for utvikler Sony Online Entertainment. Etter overgangen har nemlig store mengder nye spillere strømmet til superheltspillet.

Faktisk har så mye som én million nye spillere funnet veien til DC Universe Online etter det obligatoriske abonnementet ble droppet, forholdsvis likt fordelt over PS3- og PC-versjonene av spillet.

Tallet utgjør en aldeles fenomenal vekst for SOE. Som forklart av selskapets sjef John Smedley har nemlig spillertallet vokst med omkring 1000 prosent siden skiftet.

DC Universe Online
DC Universe OnlineDC Universe Online

Relaterte tekster

DC Universe OnlineScore

DC Universe Online

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Et actionorientert MMO til både Playstation 3 og PC. Kim Visnes har tatt på seg kappen og testet det ambisiøse rollespillet med tegneseriehelter i sentrum...

DC Universe Online annonsert til Xbox One

DC Universe Online annonsert til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

DC Universe Online ble opprinnelig sluppet til PC og Playstation 3. Det var ikke merkelig at Xbox ble utelatt, for på den tiden het utvikleren Sony Computer Entertainment...Loading next content