Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

100 Thieves dropper CS:GO-laget sitt

"Roster complications and ongoing visa issues" har skylden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke så himla lenge siden at 100 Thieves - esportorganisasjonen eid av tidligere Call of Duty-spiller Matthew 'Nadeshot' Haag - kunngjorde at de skulle bevege seg inn i CS:GO, men nå har de plutselig kunngjort på Twitter at de dropper CS: GO-laget sitt fullstendig.

Laget besto for det meste av tidligere Immortals-spillere, som hadde blitt droppet fra det laget etter at de kom for sent til en finalekamp mot North på DreamHack Montreal, og de fikk ikke spille en eneste kamp for 100 Thieves for de ble droppet fra det laget også.

Til tross for at de har lagt ned fem måneder med arbeid i å få dette laget opp å gå, hevder 100 Thieves at det er "roster complications and ongoing visa issues" som er hovedgrunnen til at de velger å droppe ut av CS:GO.

Organisasjonen skriver at selv om det er skuffende, så har det også vært en lærerik opplevelse. Er du skuffet over at 100 Thieves ikke kommer til å ha noe CS:GO-lag?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content