Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

100 Thieves har rekruttert enda en Apex Legends-spiller

Teenage er en tidligere H1Z1 og Overwatch-spiller og blir med på et lag som blant annet består av Destiny-streameren Gigz.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nord-amerikanske esportorganisasjonen 100 Thieves viste at de akter å bevege seg inn i Apex Legends-territorium da de rekrutterte Connor 'Gigz' White, og nå har de avslørt at de har rekruttert enda en spiller.

Spilleren går under kallenavnet Teenage og har erfaring fra Overwatch og H1Z1, mens Gigz tar med seg erfaring fra Destiny. Apex Legends har ikke en ordentlig esportscene ennå, men når den tar seg opp er i hvert fall 100 Thieves klare med et lag.

Har 100 Thieves sikret seg gode spillere?

Apex Legends
HQ

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content