Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

100 Thieves kvitter seg med to Valorant-spillere

Og har signert to nye for å erstatte dem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nordamerikanske esportorganisasjonen 100 Thieves har gjort en rekke endringer på deres Valorant-lag i det siste. Tross at de signerte både Adam "ec1s" Eccles og Hunter "BabyJ" Shcline til laget i midten av januar, og tross at paret kun har spilt noen kamper for laget, har begge to forlatt laget, og 100 Thieves har allerede erstattet dem med to nye medlemmer.

Mens de er utlånt fra henholdsvis TSM og Pioneers, spiller både Sean "bang" Bezerra og Noah "jcStani" Smith nå for 100 Thieves i Valorant Champions Tour. Målet er med disse nye individene å forbedre lagets nåværende 0-2-rekord, som plasserer det like foran Evil Geniuses nederst i gruppe A i NAs Challengers 1-grupper.

Vi får først se det nye lagoppsettet i aksjon om noen få dager, når de spiller mot Luminosity på søndag den 27. februar klokken 22. Du kan få med deg det hele her.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content