Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

100 Thieves slutter med CS:GO

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

100 Thieves har nylig annonsert at de ikke lenger vil ta del i kompetitiv Counter-Strike: Global Offensive. I en video på Twitter forteller 100 Thieves' grunnlegger og CEO Matthew "Nadeshot" Haag hvorfor de ikke vil fortsette.

Grunnet den globale pandemien har CS:GO-konkurranser i hovedsak foregått i Europa, og siden 100 Thieves helst vil at spillerne skal holde seg på amerikansk grunn har de tatt denne vanskelige beslutningen.

Nadeshot forklarer videre at det ikke vil være mulig å fortsette med nye spillere. Han sier:

"With the point system in place for CS:GO majors, any roster additions we would have made could have jeopardised our position and opportunity to even compete."

Dette betyr ikke at de slutter med CS:GO for alltid, men de kommer ikke til å begynne med det igjen før turneringene blir tilgjengelig mer globalt.

Counter-Strike: Global Offensive
100 Thieves

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content