Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

100 Thieves vender tilbake til Apex Legends

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

100 Thieves har ikke hatt noen særlig stor eller avgjørende tilstedeværelse i Apex Legends siden de ga slipp på flesteparten av deres aktive spillere i 2019. Nå har de imidlertid bestemt seg for å gjøre et comeback i spillet.

Den Los Angeles-basert organisasjonen har nå avslørt via Twitter at de har tegnet kontrakt med tre Apex Legends-spillere innen starten på den neste sesongen av Apex Legends Global Series.

Laget de har tegnet kontrakt med er restene av det gamle Kungarna NA, altså Nicholas "Vein" Hobbs, Alex "scuwry" Scala og Brendan "Onmuu" Pode.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content