Norsk
Gamereactor
nyheter
Agony

12 minutter med skrekkelig Agony-gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Madmind Studio knuste Kickstartermålene de hadde for Agony i fjor, så det kan virke som om folk ønsket seg et spill som vil gi dem mareritt i flere år fremover. Trailerene vi har fått til nå er nemlig vist omgivelser og skapninger man bare kan mane frem i mørke bakgater, og dette gameplayklippet er ikke et unntak.

Disse tolv minuttene finner sted i en plass kalt Floating Forest, og vi håper virkelig ikke du bor i nærheten av noe som ligner på denne. Tett, krokete skog med merkelige skapninger inni finnes det nok i enkelte deler av landet, men vi tror ingen måler seg med denne. Vi råder deg også til å følge advarselen i starten av klippet, samt ikke ser om du finner nakenhet støtende.

HQ
Agony

Relaterte tekster

0
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Du synes kanskje det er en lidelse å vente på E3, men det er ingenting sammenlignet med den smerten Silje nettopp har vært igjennom.

0
Agony får ikke usensurert patch likevel

Agony får ikke usensurert patch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle...

0
Klokken 16 på GR Live - Agony

Klokken 16 på GR Live - Agony

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Agony er det nye skrekkspillet til gærningene i Madmind Studio, og vi kommer til å spille det i dagens utgave av GR Live. De modigste redaktørene våre, Dóri and Magnus,...Loading next content