Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Black/White

150 nye pokémon i Black/White

To versjoner med unike muligheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en pressemelding fra Bergsala, som håndterer salg av Nintendo-produkter i Norge, bekreftes det at Pokémon Black Version og Pokémon White Version lanseres eksklusivt til Nintendo DS-familien i Europa den 4. mars.

I pressemeldingen heter det at Pokémon Black/White vil redefinere Pokémon-serien og gi både erfarne og nye spillere en utfordring. Blant nyetene finner vi over 150 helt nye Pokémon og en ny verden med varierende årstider.

De to versjonene av spillet vil ha distinkte forskjeller, blant annet vil enkelte områder i spillverdenen kun være åpne i én av versjonene og noen av de over 150 pokémonene vil bare kunne fanges i enten Black eller White.

Handlingen vil utspille seg i Unova-regionen og spillerne vil få to oppdrag å bryne seg på. Det første oppdraget går ut på å fange hver eneste Pokémon i regionen, mens det andre går ut på å bli Pokémon Leauge Champion gjennom å kjempe mot ville Pokémon og andre trenere.

Pressemeldingen forteller også at nytt innhold er på vei til HeartGold, SoulSilver, Platinum, Diamond og Pearl Version-spillene. Fra midten av februar til 4. mars vil en nedlastning gi muligheten til å fange den mystiske Pokémonen Celebi. Fra 7. februar vil man i tillegg få muligheten til å fange legendariske pokémon som Raikou, Entei og Suicune.

Mer informasjon om disse nedlastingene vil bli lagt ut på Nintendos hjemmesider.

Pokémon Black/White

Relaterte tekster

Pokémon Black/WhiteScore

Pokémon Black/White

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det skal kastes flere baller på uskyldige dyr i Pokémon-universet. Robin gir deg et nyansert syn på Game Freaks nyeste tilskudd i serien...Loading next content