Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pokkén Tournament DX

2018 Pokkén Tournament Championship Series starter snart

Vi har håndfaste detaljer om kvalifiseringsrunder, premier og format.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Endelig har vi litt mer informasjon om 2018 Pokkén Tournament Championship Series, blant annet at spillere kan delta i to kvalifiseringsrunder for å sikre seg en plass World Championships i Nashville, Tennessee, hvor de får selskap fra de beste spillerne fra Japan, samt de som kom seg gjennom Last Chance-kvalifiseringsrunden.

Turneringen er delt inn i to aldersdivisjoner - Masters Division for de som er født i 2002 eller tidligere, og Senior Division, for de som er født i 2003 eller seinere.

Last Chance-kvalifiseringsrunden tar kun inn 256 spillere i hver divisjon så det er begrenset med plass, og det er kun to Masters og en Senior som går videre. Alt i alt er det 16 Masters og åtte Seniors som kan kvalifisere seg, og de blir fordelt som følger:

To Masters og en Senior fra Oceania Internationals
Fire Masters og to Seniors fra North America Internationals
Fire Masters og to Seniors fra Sheffield Regional Championships.

Resten av invitasjonene går til spillere fra Japan, og de som kvalifiserer seg via Last Chance. For å delta må du ha en Hori-kontroller med ledning eller en fight stick, ingen Pro Controllers er tillatt.

For mer informasjon om turneringen, samt timeplan og premier ta en titt på den offisielle nettsiden.

Kommer du til å delta?

Pokkén Tournament DX

Relaterte tekster

0
Se oss spille Pokkén Tournament DX

Se oss spille Pokkén Tournament DX

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Pokkén Tournament DX slippes her til lands på fredag, og det er helt klart verdt å holde et øye med. Vi har nemlig spilt Nintendo Switch-utgaven av slåssespillet, og det...Loading next content