Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

2023 Valorant Game Changers Championship arrangeres i Brasil

Turneringen arrangeres vinteren senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har offisielt kunngjort vertsstedet for den kommende Valorant Champions Tour Game Changers Championship. Arrangementet skal holdes i Sao Paulo, Brasil senere i år, og vil ønske de beste kvinnelagene fra hele verden velkommen for en sjanse til å bli kåret til mestere og vinne brorparten av premiepotten.

Siden arrangementet vil bli avholdt mellom 28. november og 3. desember, har Riot ikke kunngjort et format eller en tidsplan ennå, men spillselskapet har avslørt at arrangementet vil omfatte åtte deltakende lag, med to som kommer fra EMEA, to fra Nord-Amerika, en fra Brasil, en fra LATAM, en fra Sørøst-Asia og Oseania, og en fra det kombinerte Japan, Korea, og den kinesiske regionen.

Med turneringen satt til vinter i år, forventer ytterligere informasjon når vi nærmer oss startdatoen.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content