Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

2024 Rainbow Six: Siege konkurransesesongen starter i mars

BLAST har skissert en rekke endringer for neste års esport-sesong.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som BLAST har funnet seg til rette som ny arrangør og vert for Rainbow Six: Siege konkurransescenen, og tar over etter Ubisoft selv fra og med 2023, har de også avslørt hvordan de vil justere formatet for 2024-sesongen.

Rainbow Six: Siege

Det viktigste å merke seg er at det blir et nytt poengkvalifiseringssystem for lag som ønsker å delta i Six Invitational i fremtiden. Det vil også bli lagt større vekt på prestasjoner i majorturneringer, noe som betyr at lagene vil få flere poeng basert på resultater i majorturneringer enn i ordinær sesong.

På samme måte vil færre lag delta i majorturneringene, ettersom bare 20 lag vil kvalifisere seg fremover, ned fra 24. De regionene som kommer til å stille med færre lag, er de asiatiske regionene, der konkurransescenen tilsynelatende er mindre populær.

Ellers har BLAST vist hvordan de regionale kvalifiseringskampene vil bli strukturert for hver av de respektive regionene. Du kan se Europas nedenfor, og du kan se resten her.

Til slutt er det bekreftet at kampene i den første fasen av 2024-sesongen starter 11. mars 2024, noe som betyr at det bare blir noen ukers pause etter den kommende Six Invitational før lagene er tilbake i aksjon.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content