Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K20

2K skiller lag med WWE 2K-utviklerne i Yuke's

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det japanske utviklerstudioet Yuke's har jobbet med WWE-spill i tjue år nå. Mange trodde det ville ta slutt da THQ Nordic måtte takke for seg, men 2K ble redningen da de begynte med WWE 2K-serien. Nå er det dog kanskje slutt på lisensierte spill fra dem.

2K Games og Yuke's kan nemlig fortelle at WWE 2K19 ble det siste spillet sistnevnte laget i serien, for fra og med WWE 2K20 vil det være Visual Concepts som overtar hovedansvaret etter å bare ha vært medhjelpere de siste årene. Dermed må Yuke's finne seg annet å gjøre, noe som forhåpentligvis ikke blir noe problem med tanke på at de også har tuklet med Earth Defence Force og andre wrestling-spill. Så får tiden vise hva Visual Concepts kan få til med serien.

WWE 2K20

Relaterte tekster

0
Vi får ikke et nytt WWE 2K i år

Vi får ikke et nytt WWE 2K i år

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

WWE 2K20 fikk en forferdelig start med uvanlige mange tekniske problemer, deriblant at spillet faktisk sluttet å fungere da vi gikk inn i 2020, så skiftet fra Yuke til...

3
WWE 2K20 fungerer ikke i 2020

WWE 2K20 fungerer ikke i 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noen av dere husker kanskje hysteriet rundt det at PCer og annen elektronikk ikke ville takle tusenårsskifte, men det viser seg at enkelte burde fryktet tiårsskiftet mer....Loading next content