Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

5 spillere forlater Guangzhou Charge sitt Overwatch-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I kjent stil er det ikke akkurat stille i Overwatch League-verden selv om lagene har pause, for utskiftningene fortsetter bare å komme. Denne gangen er det Guangzhou Charge som sier farvel til en håndfull spillere.

Nærmere bestemt skriver de på Twitter at Hongjun 'Hotba' Choi, Joona 'Fragi' Laine, Lizhen 'OnlyWish' Chen og Hyungseok 'Bischu' Kim har funnet seg annet å gjøre, mens Wonjae 'Rise' Lee legger opp for å fokusere på skolegang igjen.

Disse nyhetene bør vel ikke komme som et stort sjokk siden Charge har skrevet kontrakt med både Jungwoo 'Happy' Lee, Jinseo 'Shu' Kim, Charlie 'Nero' Zwarg, Yiliang 'Eileen' Ou, Jungyeon 'Chara' Kim og Seungpyo 'Rio' Oh den siste tiden, så noen måtte jo bare gå også.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content