Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence er offisielt en millionselger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi og mange andre liker den franske historien A Plague Tale: Innocence, som ble sluppet for ett år siden, ganske godt. Allerede i høst meddelte utgiveren at spillet var blitt en suksess, men den gang fikk vi ingen salgstall. Før nå.

Sent i går meddelte spillets offisielle Twitter-konto følgende:

"We're thrilled to announce that A Plague Tale: Innocence has sold over a million copies worldwide!

This wouldn't have been possible without our community and we'd like to thank every one of you for supporting the game and @AsoboStudio"

Det har en stund gått rykter om at utviklerne vurderer en oppfølger, og nå spillet har solgt en million virker det enda mer sannsynlig at vi etter hvert får en. Asobo Studio jobber for øyeblikket på Microsoft Flight Simulator, men det kan være flere team som jobber på forskjellige ting der også.

A Plague Tale: Innocence er forresten en del av Xbox Game Pass til både konsoll og PC om du har lyst til å sjekke det ut.

A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content