Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Aardman forsikrer fansen om at leirekatastrofen er "ingen grunn til bekymring"

Animasjonsstudioet har rikelig med lagerbeholdning og jobber på spreng for å sikre en smidig overgang til ny lagerbeholdning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går rapporterte vi om den bisarre nyheten om at stop-motion-animasjonsstudioet Aardman sto overfor en leirdemi, en leirekatastrofe om du vil, fordi de var i ferd med å gå tomme for leire som de bruker til å lage sine prosjekter. Aardman har nå gått ut med en uttalelse der de sier at hele situasjonen er kraftig overdrevet, og at det kommer til å gå bra fremover.

Aardman uttaler mer spesifikt: "Vi har et stort lager av modelleringsleire for å betjene nåværende og fremtidige produksjoner, og i likhet med Wallace i verkstedet hans har vi puslet i kulissene en god stund med planer for å sikre en smidig overgang til nye lagre slik at vi kan fortsette å lage våre ikoniske produksjoner."

Puh. Panikken er over. Nå kan vi alle nyte Chicken Run: Dawn of the Nugget i fred og ro når den lander på Netflix neste måned.

Aardman forsikrer fansen om at leirekatastrofen er "ingen grunn til bekymring"


Loading next content