Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Ace Edge 990 Pro Gaming Case

Ace har gjort seg veldig godt bemerket med blant annet sin gode gamingmus Ace Edge 3200. Med det produktet beviste den svenske produsenten at de kan være med på moroa og ta en del i spillverdenen vi lever i.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I dag skal vi se på noe helt annet enn en spillmus. For et annet viktig "instrument" for oss gamere er uten tvil gode og kjølige kabinetter. Investerer man i et godt kabinett, kan man også være trygg på at det fører til en mer stabil PC og ikke minst stabil spilling. Når jeg tester ut kabinetter, ser jeg på gode og smarte løsninger som blant annet opprettholder luftstrømmen som er så veldig viktig å ha i et slikt produkt. For jo kjøligere et kabinett er, jo bedre og mer stabil fungerer maskinen i sin helhet. Dessverre er det mange som ikke tenker på dette når de kjøper seg et kabinett. Jeg ser også på hvor enkelt det er å montere inn hardware og om kabinettet i seg selv støyer.

Ace derimot har med deres Edge 990 Pro Gaming Case tenkt seg godt om på alle disse kritiske punktene som en gamer tar utgangspunkt i. Jeg setter spesielt god luftgjennomstrømning høyt på viktighetslisten for er den dårlig blir også komponentene i PC-en for varme og vil føre til at PC-en blir ustabil. Det første jeg legger merke til er det stilrene designet til Edge 990. Det ser ikke fancy ut, men når man først åpner luken siden, ser man hvor gjennomtenkt kabinettet er. For på innsiden er det mange smarte løsninger og som blant annet gir veldig god luftgjennomstrømning. På høyre side av kabinettet har Ace sørget for 1 1/2 cm rom bak hovedkortet slik at du kan gjemme ledninger der. Dette gjør at færre ledninger er synlig i selve hovedrommet til kabinettet og som igjen gir bedre luftgjennomstrømning.

På toppen av kabinettet finner du strømknappen, en resetknapp, fire USB-tilkoblinger, firewire-tilkobling, lydutganger og en e-Sata tilkobling. Jeg liker best å ha disse knappene og tilkoblingene på toppen, men her er det selvsagt smak og behag. Med i kabinettet finner du to 120mm vifter. En foran og en bak. På venstre side kan du koble til to vifter på 120mm og på toppen kan du montere på to 140mm vifter. På venstre side bak hovedkortet kan du montere en 80mm vifte mens du på undersiden av kabinettet kan du montere en 120mm vifte. Til sammen kan du montere på 8 vifter i forskjellige størrelser noe som vil gi en bra kjøling, men husk jo flere vifter jo mer støy må du regne med. I tillegg bråker mindre vifter mer enn større vifter. Når det kommer til strømforsyningen, så monteres denne i bunnen av dette kabinettet med full anti-vibrasjon.

Edge 990 Pro Gaming Case har i tillegg rom for 5 x 5.25", 5 x 3.5" og 7 ekspansjonsslots. En annen ting jeg la merke til var måten kablene var lagt opp og hvor smart de lå med tanke på tilkobling til hovedkort m.m. Her har Ace gjort en meget god jobb. Du finner også en mastervifte-kontroller som gjør at du har kontroll av farten på viftene. I tillegg er kabinettet lagd for å støtte de ekstra store skjermkortene som finnes på markedet og du kan faktisk så vidt skvise inn to store skjermkort. Selvsagt vil det da gå litt i bekostning av luftgjennomstrømningen, men med så mange vifter får du kjølt ned kabinettet rimelig godt selv med to store skjermkort.

Det er også veldig enkelt å montere inn harddisker m.m. i kabinettet og man trenger heller ikke noe verktøy for å gjøre det. Ace har vært veldig smarte med sine løsninger her og jeg liker måten hele bygd opp på. Ace Edge 990 Pro Gaming Case er et meget godt midi-kabinett som har mange gode og smarte løsninger. I tillegg er det sikret mot vibrasjon og det har en god luftgjennomstrømning. Vi kan uten tvil anbefale dette kabinettet til alle som skal bygge seg opp en ny PC og du får her nettopp det du trenger for å få en stabil PC med mange muligheter. Stilrent design sørger for at dette kabinettet passer like godt på kontoret som på dataparty. Her er det bare fantasien som stopper. Som en liten negativ sak, det kunne ha vært med flere vifter i de størrelsene som kan monteres, men utenom det har vi bare positive ting å si om kabinettet.

Dette er en annonse:
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
Dette er en annonse:
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
Ace Edge 990 Pro Gaming Case
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Stilrent, enkelt å montere i uten bruk av redskaper, mange viftemuligheter, god luftgjennomstrømning, stabilt, mange muligheter for tilkobling av utstyr i kabinettet. Mye for pengene.
-
Savner flere medfølgende vifter...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Ace Edge 990 Pro Gaming Case

Ace Edge 990 Pro Gaming Case

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Ace har gjort seg veldig godt bemerket med blant annet sin gode gamingmus Ace Edge 3200. Med det produktet beviste den svenske produsenten at de kan være med på moroa og ta en del i spillverdenen vi lever i.Loading next content