Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

AdreN og YNk blir en del av CS:GO-laget til FaZe Clan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at FaZe Clan avslørte at treneren deres, Robert 'RobbaN' Dahlström, slutter for å fokusere på det å være far, har de nå avslørt at de har skaffet seg to nye navn i forkant av Katowice Major-konkurransen.

Den tidligere Gambit-spilleren Dauren 'AdreN' Kystaubayev tar over plassen til Finn 'Karrigan' Andersen, som forlot laget i forrige måned. Og som ny trener finner vi Janko 'YNk' Paunović, tidligere trener for MIBR.

Vi får se det nye laget i aksjon på iBUYPOWER Masters-konkurransen som går av stabelen i Los Angeles fra den 19. til 20. januar. Synes du FaZe har sikret seg gode folk?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content