Norsk
Gamereactor
nyheter
Agony

Agony får ikke usensurert patch likevel

Kunne ført til at spillet blir bannlyst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle gjerne ha tatt det et steg videre med en Adult Only-patch for mer usensurert "moro". Dette skjer dessverre ikke.

Den offisielle uttalelsen på Steam sier at PEGI og andre rating-selskaper godtar spillet som det er, men at de ikke tillater at det slippes en Adult Only-patch.

"Due to legal issues, we are not going to be able to release the Adult Only patch. However, that content does not affect the game in any significant way because the deleted material that was supposed to be added in the latest version of the patch is from two endings (out of seven) and some scenes that may be unlocked only after the end of the game. We are going to publish a comparison video on May 30th, 2018 so you will not miss out anything," står det i innlegget.

"Please bear in mind that leaving this content uncensored would result in the game being banned and us, Madmind Studio, being sued. That would simply lead to the studio being closed. Obviously, we don't want this to happen and we hope that you understand it."

Studioet gjør det klart at de fortsatt er fornøyd med spillet, og at det absolutt er det spillet de ville lage, noe som ikke er så rart med tanke på at det inneholder" genital physics", grove sex-scener, barns hoder som eksploderer og mye mer. Det blir spennende å se hva Silje synes om spillet når hun er ferdig med det...

Er du interessert i å se hva det er som har blitt slettet og sensurert?

Agony

Relaterte tekster

0
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Du synes kanskje det er en lidelse å vente på E3, men det er ingenting sammenlignet med den smerten Silje nettopp har vært igjennom.

0
Agony får ikke usensurert patch likevel

Agony får ikke usensurert patch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle...

0
Klokken 16 på GR Live - Agony

Klokken 16 på GR Live - Agony

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Agony er det nye skrekkspillet til gærningene i Madmind Studio, og vi kommer til å spille det i dagens utgave av GR Live. De modigste redaktørene våre, Dóri and Magnus,...Loading next content