Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Agony

Agony får lanseringsdato i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Planen var i utgangspunktet at Kickstartede Agony skulle komme 30. mars, men en uke før den datoen sa Madmind at de måtte utsette lanseringen på ubestemt tid for å gjøre litt siste finpuss. Nå har vi fått en ny dato å dra til helvete på.

Studioet kan nemlig fortelle at de nå er skråsikre på at Agony vil slippes den 29. mai. Samtidig har de gitt oss en ny trailer som en slags kompensasjon for den ekstra ventetiden. Her får vi ikke se så mye gameplay, men i stedet en klar indikasjon på hvordan stemningen og omgivelsene i spillet blir. Man kan vel trygt si at ordet "gøy" ikke kan brukes om alle spill lenger.

HQ
Agony

Relaterte tekster

0
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Du synes kanskje det er en lidelse å vente på E3, men det er ingenting sammenlignet med den smerten Silje nettopp har vært igjennom.

0
Agony får ikke usensurert patch likevel

Agony får ikke usensurert patch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle...

0
Klokken 16 på GR Live - Agony

Klokken 16 på GR Live - Agony

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Agony er det nye skrekkspillet til gærningene i Madmind Studio, og vi kommer til å spille det i dagens utgave av GR Live. De modigste redaktørene våre, Dóri and Magnus,...Loading next content