Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Aion

Aion: The Tower of Eternity

Visuell perle fra NCsoft!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aion: The Tower of Eternity er NCsofts kommende store nye onlinerollespill. Utvikleren skryter om at spillet byr på den beste grafikken hittil i et onlinerollespill (vanskelig å ikke å holde med det) og et system der spillere kjemper mot hverandre og mot maskinens egne integrerte vesener.

NCsoft har nettopp sendt oss en kort gjennomgang av spillet til skjermisene der følgende står å lese om historien:

"I Aion: The Tower of Eternity må spilleren velge mellom to stridende fraksjoner: Chun og Ma. En gang var deres verden en helhet, en perfekt forening sammensatt i midten av "The Tower of Eternity", men en stor katastrofe fikk tårnet til å rase sammen og verden sprakk i to halvdeler. Det fikk en tredje fraksjon, Yong (som er datastyrt) til å våkne. Yong er nå ute etter hevn på begge de nye verdene og dette skaper en kompleks konflikt. Den rollen du spiller, siden du velger og valget du gjør kommer til å hjelpe å avgjøre den videre historien for Aion."

Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion
Aion

Relaterte tekster

Aion: The Tower of EternityScore

Aion: The Tower of Eternity

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Aion har vært i beta i snart to år nå, og nå er det endelig klart for at vi europeere kan ta del i den episke krigen i nettrollespillet Aion. Kim gir deg dommen.

Aion-konkurranse

Aion-konkurranse

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

NCSoft starter open beta for nettrollespillet Aion neste uke. Vi har en bunke med invitasjoner til herligheten, og vi lodder dem ut til de som svarer riktig på to enkle spørsmål.Loading next content